Zalen

De Steeg is een leuke, unieke locatie waar besloten events gehouden kunnen worden. Van feestjes tot vergaderingen en nog veel meer... Met een authentieke discovloer, muziekcomputer, mobiele DJ booth en ruimte voor 80 gasten is er voor elk wat wils. Wij schenken lekkere drankjes, eventueel aangevuld met heerlijke hapjes of andere culinaire verzoeken: wij bieden u een event compleet op maat! Ook is er een doorgang naar het Eet- & Borrelhuys zodat deze ruimte er altijd bijgetrokken kan worden indien nodig.

Een greep uit onze arrangementen:

Afhuren van de Steeg: van 30 tot 80 personen. 
Met discovloer, muziekinstallatie en DJ booth (als een DJ ingehuurd wordt).
Mogelijkheden:

Wij verzorgen uw borrel of feestje zodat u zelf nergens naar hoeft te kijken met de zekerheid dat uw gasten niks tekort zullen komen door middel van een Borrel met drankarrangement en daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om de avond in te vullen met hapjes en andere versnaperingen. Vraag naar de mogelijkheden en dan verzorgen wij uw borrel of feestje op maat.

Drankarrangement: Op afkoop of turven, wat het goedkoopste is betaal je. Dus men weet qua drank altijd vooraf wat men uiterlijk moet betalen voor het event. Vraag naar voorwaarden.

Heeft u interesse? Contact ons voor meer informatie of reserveren.