Zalen

I.v.m. de cotonamaatregelen mogen wij niet meer mensen plaatsen in de Steeg dan 25 pers. Zittend, aan tafels of sta-tafels. De 1,5 meter is en blijft van toepassing zolang dit opgedragen wordt vanuit de regering. Bv. een biercantus of vrijgezellenfeestje kan dan ook uitstekend plaats vinden. Vraag naar de mogelijkheden door te bellen of te mailen. 

Helaas is het nu niet toegestaan om feestjes of borrels met grotere groepen te houden in de Steeg. 

De Steeg is een leuke, unieke locatie waar besloten events gehouden kunnen worden. Van feestjes tot vergaderingen en van borrels tot boerenovertrekken. Met een authentieke discovloer, muziekcomputer, mobiele DJ booth en ruimte voor 120 gasten is er voor elk wat wils. Wij schenken lekkere drankjes, eventueel aangevuld met heerlijke hapjes of andere culinaire verzoeken: wij bieden u een event compleet op maat! Ook is er een doorgang naar het Eet- & Borrelhuys zodat deze ruimte er altijd bijgetrokken kan worden indien nodig.

Voor kleinere events is ook het RooT-lokaal beschikbaar. Deze zaal is toegankelijk voor besloten groepen van 5 tot 25 gasten. Wij bieden hier verschillende arrangementen in aan. Ook is het mogelijk om hier de beamer te gebruiken.

Een greep uit onze arrangementen:

Afhuren van de Steeg: van 10 tot 100 personen. (nu in coronatijd tot 25 pers.)
Met discovloer, muziekinstallatie en DJ booth (als een DJ ingehuurd wordt).
Mogelijkheden:

Afhuren van de Steeg zodat u zelf uw feestje verzorgd, vraag naar de voorwaardes.

Of wij verzorgen uw borrel of feestje zodat u zelf nergens naar hoeft te kijken met de zekerheid dat uw gasten niks tekort zullen komen door middel van een Borrel met drankarrangement en daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om de avond in te vullen met hapjes, borrelplanken en andere versnaperingen. Vraag naar de mogelijkheden en dan verzorgen wij uw borrel of feestje op maat.

Afhuren van het RooT-lokaal: van 5 tot 12 personen
Evt. beamer te gebruiken.
Mogelijkheden:
Vergadering met koffie/thee/water
Vergadering met lunch en/of diner en koffie/thee/water
Vergadering met koffie/thee/water en borrelhapjes of borrelplank
Vergadering op maat verzorgd

Ook in het RooT lokaal kunt u een borrel houden voor een kleinere groep, hiervoor hebben wij het drankarrangement samen gesteld en daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor lekkere hapjes, borrelplanken of andere lekkere versnaperingen zodat u zelf kan kiezen hoe de borrel verzorgd wordt. 

Drankarrangement: Op afkoop of turven, wat het goedkoopste is betaal je. Dus men weet qua drank altijd vooraf wat men uiterlijk moet betalen voor het event. Vraag naar voorwaarden.

Heeft u interesse? Contact ons voor meer informatie of reserveren.