Eet- & Borrelhuys

Bij ons Eet- & Borrelhuys kun je terecht voor een heerlijke lunch of een lekkere avondhap. Een snelle hap, gemaakt met kwaliteitsproducten, zonder poespas en in een gezellige sfeer. En ook alles wat in de cafetaria te verkrijgen is staat op de menukaart, zodat je ook snel even een hapje kan eten. Door de Coronacrisus ben je verplicht om te reserveren en dat kan ook aan de deur. Maar wil je zeker zijn van een plekje: bel of mail wanneer jullie willen komen lunchen, borrelen / eten en wat de samenstelling van het groepje is waarmee jullie komen. Er is beperkte ruimte voor grotere groepen uit verschillende huishoudens, dus ben er op tijd bij als je zeker een plekje wil hebben, vooral in het weekend. Op het terras is reserveren niet nodig.  

Lekker borrelen? Bij ons heb je keuze uit diverse lekkere wijntjes, (speciaal)biertjes en sterke dranken, eventueel gecombineerd met een heerlijke borrelplank en/of hapjes. Ook de ijscoupes zijn aan te raden, RooT tapt namelijk de lekkerste softijs uit de gehele omgeving. 

Wist u dat? We onze producten met zorg uitkiezen in samenwerking met lokale ondernemers? Aperivino (slijterij van Jumbo denissen), Slagerij ketelaars, bakkerij van Hulten, Rootven 7, ReuZ bieren...komen allemaal terug in onze menukaart. 

Aan de muur in het eet-en borrelhuys hangen schilderijen van Max van Alpen @Customdebiest. en ...deze zijn te koop. Wil je meer weten? Corne en Anke vertellen u er graag meer over.