Eet- & Borrelhuys

Bij het Eet- & Borrelhuys kun je terecht voor een heerlijk bakje koffie of een gezellige borrel. Daarnaast ook voor een lekkere lunch of een smakelijke avondhap. Een snelle hap, gemaakt met kwaliteitsproducten, zonder poespas en in een gezellige sfeer. Doordat er ook een cafetaria aan de keuken aansluit serveren wij heerlijke verse frietjes, kwaliteitsnacks en de lekkerste hamburgers. Dit kan je ook allememaal gewoon in het eet- en borrelhuys of op het terras bestellen. In het eet- en borrelhuys kan je gewoon binnen lopen zonder te reserveren, alleen voor groepen groter dan 8 personen is reserveren wel verplicht ivm beperkte ruimte en een kleine keuken. 

Lekker borrelen? Bij ons heb je keuze uit diverse lekkere wijntjes, (speciaal)biertjes en sterke dranken, eventueel gecombineerd met een heerlijke borrelhapjes. Ook de ijscoupes zijn aan te raden, RooT tapt namelijk de lekkerste softijs uit de gehele omgeving. 

Wist u dat? We onze producten met zorg uitkiezen in samenwerking met lokale ondernemers? Aperivino (slijterij van Jumbo denissen), Slagerij ketelaars, bakkerij van Hulten, Rootven 7, komen allemaal terug in onze menukaart. 

Aan de muur in het Eet-en Borrelhuys hangen schilderijen van Max van Alpen @Customdebiest.nl en ...deze zijn te koop. Wil je meer weten? Corne en Anke vertellen u er graag meer over.