Afhalen

Kijk onderaan in de menukaart wat voor lekkers je af kan halen. De keuken en cafetaria zijn open van half 12 tot 20 uur. 

 CoVid Maatregelen in Cafetaria en bij het afhalen van uw telefonische bestelling in het eet- en borrelhuys: 

- bestellen in cafetaria: daar bestellen, betalen en dan bestelling ophalen in eet- en borrelhuys. Mondkapje is verplicht en houd de 1,5 meter in de gaten. Er mogen 2 personen in cafetaria staan om bestelling door te geven. 

· Bellen voor een bestelling af te halen is mogelijk op nummer: 013-5132564. Op vrijdag, zaterdag en zondag is het tussen 17:30 en 19:00 uur altijd druk. Wij geven dan een tijd aan wanneer u uw bestelling af kan komen halen en het afhalen mag dan in het eet- en borrelhuys op de afgesproken tijd. Mondkapje bij afhalen is verplicht en houd 1,5 meter afstand tot andere. 

Baguettes telefonisch bestellen en afhalen kan nog steeds. Van 11:30 uur tot 19:00 uur. Het kan door drukte met het "To Go" in de cafetaria helaas soms langer duren voordat uw bestelling af kan halen ivm beperkte ruimte in de keuken, onze excuus hiervoor.

 Onderaan de pagina staan de openings-en sluitingstijden. M.i.v. 28 juli voortaan op woensdag gesloten ivm personeelstekort